Is het Van Wassenaer Orkest iets voor jou?

Het VWO is een orkest met een relatief kleine bezetting. De spelers zijn amateurs onder aanvoering van onze professionele concertmeester  Loeki Poncin. Bij onze dirigent Pieter van der Wulp staat speelplezier voorop en hij streeft naar een mooie muziekale uitvoering van de stukken.  Aangezien we ieder half jaar een uitvoering geven, is er tijd genoeg om de stukken goed in te studeren.

Er is ruimte bij de violen en de altviolen en voor een bassist en een fagottist. Heb je nog geen orkestervaring? Dan kan de dirigent vereenvoudigde partijen maken zodat je in je orkestspel kunt groeien. Kom eens langs om een repetitie mee te ervaren. We hebben geen officiële auditie, maar er wordt wel, na een aantal repetities,  in samenspraak met de aanvoerder en dirigent bekeken of je past in het orkest.

Repetities

We repeteren op donderdagavond tussen 20.00 uur en 22.15 uur in de St. Jozefschool (Thorbeckestraat 37, 2241 KR Wassenaar). De contributie bedraagt 210,- euro per jaar.

Meld je aan

Lijkt het je wat om in ons orkest te spelen, vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar info@vanwassenaerorkest.nl.  Speel je een ander instrument en wil je graag op een wachtlijst of als invaller (trompet, hoorn of trombone) meedoen, vul dan ook het formulier in.

    [recaptcha]